Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa 29.02.2020 asti.

Puhdas + tuotteet – 50 %

Puhdas+ B12-vitamiini suihke 400mcg 20 ml

Suuri osa suomalaisista kärsii B12-vitamiinin puutoksesta, erityisesti kasvissyöjät ja varttuneemmat henkilöt sekä esimerkiksi ne, jotka juovat paljon kahvia tai alkoholia. B12-vitamiinin saanti on tärkeää, koska se vähentää väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän, psykologisten toimintojen ja hermoston normaalia toimintaa.

norm.: 25,38 €

Puhdas+ Caps Saccharomyces boulardii 250mg 30 kaps

accharomyces boulardii on aine, jonka ranskalainen tiedemies Henri Boulard eristi vuonna 1923 litsin ja mangostanin hedelmistä. Saccharomyces boulardii kestää paremmin vatsahappoja kuin monet maitohappobakteerit. Se sopii käytettäväksi päivittäin tai kuuriluontoisesti.

norm.: 14,17 €

Puhdas+ Kalsiumsitraatti 600 mg 240 g

Kalsium on tarpeellinen luuston ja hampaiden pysymiselle normaalina. Kalsium edistää lihasten normaalia toimintaa. Kalsium edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

norm.: 16,14 €

Puhdas+ Maitohappobakteeri 10mrd 20 kaps.

Annostus: Aikuisille 1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

norm.: 12,08 €

Puhdas+ Premium Omega-3 600 mg 90 kaps

Puhdas+ Premium Omega-3 on puhdas ja vahva kalaöljyvalmiste. Tuote takaa sen, että saat vahvan annoksen EPA- ja DHA-rasvahappoja mahdollisimman puhtaassa muodossa. Päiväannos on 1-2 kapselia ja se sisältää 1000-2000 mg kalaöljyä, josta DHA 355-709 mg ja EPA 240-480 mg.

norm.: 28,32 €

Puhdas+ Quattro Magnesium

Markkinoiden monipuolisin ja laadukkain magnesiumvalmiste!
Puhdas+ Quattro Magnesium on 4-tehoinen, koska se sisältää neljää tehokasta magnesiumin muotoa.

norm.: 20,10 €

- 50 % (norm. 12,08-31,47 €)

Fiilus Arkeen persikka-vadelma purutabl.

Fiilus Arkeen persikka-vadelma on maitohappobakteerivalmiste kaiken ikäisille. Se sisältää kahden bakteerikannan, Lactobacillus rhamnosus GG sekä Bifidobacyerium lactis -bifidobakteerien yhdistelmän.

Ihanan hedelmäinen pieni purutabletti on sopiva tuote arkeen ja se on helppo nauttia ilman nestettä.

Annostus:

1 purutabletti päivässä. 1 purutabletti sisältää miljardin kumpaakin bakteerikantaa.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton ja väriaineeton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita. Valmistettu Suomessa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 

 

30 purutabl.

8,90 (norm. 12,18 €)

Kanta-asiakastarjous: Minisun 20 mikrog.

D-vitamiinin tarve on meille suomalaisille ilmeinen, sillä pohjoinen sijaintimme ei ole eduksi auringosta nauttimiselle. D-vitamiinia saa kuitenkin tankattua kolmella keinolla: oleskelemalla auringossa kesäkuukausina, syömällä D-vitamiinia sisältäviä ruoka-aineita tai nauttimalla vitamiinilisää. Talviaikaan keinovalikoima supistuu, jolloin kokonaissaantiin pitää kiinnittää erityistä huomiota.

Minisun-tuotesarjasta löydät sopivat vitamiinit koko perheelle.

 

Valmistaja/markkinoija:

Oy Verman Ab

200 tabl.

14,90 (norm. 17,86)

Kanta-asiakastarjous: Apobase Oily cerme

Tehokkaasti kosteuttava ja kosteuden säilyttävä rasvainen emulsiovoide päivittäiseen käyttöön. Sopii erittäin kuiville ja halkeileville ihoalueille koko vartalolle. Erinomainen suoja- ja yövoide. Hajusteeton.

Rasvapitoisuus 60%.

250 g

8,90 (norm. 13,03 €)

Kanta-asiakastarjous: Tearsagain-silmäsuihke

Tearsagain-silmäsuihketta on helppo suihkauttaa suljetuille luomille, missä tahansa oletkin. Tearsagain-silmäsuihke sopii käytettäväksi silmämeikin ja piilolinssien kanssa.

Kun Tearsagain-silmäsuihketta suihkautetaan suljetuille luomille, sen hoitavat ainesosat, liposomit, löytävät tiensä sinne minne pitääkin: silmäluomen reunaan. Tuote on kliinisesti tutkittu ja CE-merkitty terveydenhuollonlaite.

10 ml

17,90 (norm. 22,08 €)

Kanta-asiakastarjous: Magnecit

Helposti imeytyvä magnesiumsitraatti aktiiviliikkujille, urheilijoille ja ikääntyville. Valmiste sisältää myös B6-vitamiinia, joka tehostaa magnesiumin vaikutuksia. Kalvopäällysteinen, makeutusaineeton tabletti on helppo niellä. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

1 tabletti 2 kertaa päivässä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja.

 

 

200 tabl.

16,50 (norm. 20,26 €)

Multivita Plus kampanjapakkaus

Suomen suosituin monivitamiini -ja hivenainevalmiste aikuisille. Yhdessä tabletissa jopa 18 päivittäin tarvittavaa vitamiinia ja kivennäisainetta. Monipuolinen koostumus, joka perustuu aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä eläinperäistä liivatetta.

Käyttöaiheet: Monivitamiini- ja hivenainevalmiste aikuisten tarpeisiin.

Annostus: 1 tabletti päivässä.

200 + 50 tabl

20,50 (norm. 24,04 €)

What do you want to do ?

New mail