Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa 30.06.2021 asti.

Nesteytys Ratiopharm pore

Raikas, sitruunan makuinen juoma nestetasapainon tukemiseen. Nesteytys ratiopharmista valmistettu liuos sisältää hiilihydraatteja ja elektrolyyttejä, jotka parantavat veden imeytymistä fyysisen rasituksen aikana sekä edistävät kestävyyttä pitkäkestoisen rasituksen aikana. Ihanteellinen juoma myös kesäkuumalla. Kätevästi pakatut poretabletit on helppo ottaa matkalle mukaan. Ravintolisä.

Aikuisille 1 poretabletti 2 desilitraan juomavettä. Valmistetta suositellaan juotavaksi pienissä erissä pakkausselosteessa olevan painotaulukon mukaisesti. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Ei suositella fenyyliketonuriasta kärsiville potilaille. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

10 pore

14,23 (norm. 10,50)

Kanta-asiakastarjous: Lysi apteekkarin vahva omega-3

Lysi apteekkarin omega-3 on vahva kalaöljykapseli. Yksi kapseli sisältää 620 mg omega-3-rasvahappoja. Sisältää EPA ja DHA -rasvahappoja, jotka edesauttavat sydämen normaalia toimintaa.

Annostus: 1-2 kapselia päivässä, sisältää omega-3 rasvahappoja 620-1240 mg, joista: EPA 310-620 mg ja DHA 205-410 mg.

120 kaps.

16,90 (norm. 22,71 €)

DeviSol Dent imeskelytabletti

Piparmintun makuinen fluori-D3-vitamiiniimeskelytabletti. Tabletissa 0,25mg Fluoridia ja 2,5mikrog D3 vitamiinia. Tuplateho hampaidesi hyväksi, fluoridi edistää hampaiden mineralisaation ylläpitämistä ja D-vitamiini hampaiden pysymistä normaaleina.

Käyttötarkoitus:

Fluoridi edistää hampaiden mineralisaation ylläpitämistä ja D-vitamiini hampaiden pysymistä normaaleina.

Annostelu:

1 tabletti 3–4 kertaa päivässä. Anna tabletin liueta suussa mieluiten aterian jälkeen. Suositeltava vuorokausiannos sisältää 0,75–1 mg fluoridia (21–29 %**) ja 7,5–10 mikrog D-vitamiinia (150–200 %**). Jos käytössäsi on muita fluorivalmisteita (esim. hammastahna tai suuvesi) tai paikkakuntasi juomaveden fluorin määrä on korkea, tarkista fluorilisän tarve hammashoitolastasi ennen käytön aloittamista. Alle 6-vuotiaiden, jotka käyttävät hammastahnaa kahdesti päivässä, ei ole suositeltavaa käyttää valmistetta. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

** Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

devisol dent

250 tabl

10,90 % (norm. 15,60)

KANTA-ASIAKASTARJOUS: Maitohappobakteeri ratiopharm

Maitohappobakteeri +B ratiopharm – monipuolinen maitohappobakteeri-B-vitamiinivalmiste

  • Päivittäiseen käyttöön koko perheelle 1-vuotiaasta alkaen
  • Sisältää kuutta erilaista kylmäkuivattua luonnollista maitohappobakteerikantaa sekä kuutta B-ryhmän vitamiinia
  • B6- ja B12-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • Laktoositon, gluteeniton, soijaton, maitoproteiiniton
  • Sokeriton, ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita

Annostus

  • 1 kapseli 2 kertaa päivässä
  • Jos kapselin nieleminen on vaikeaa, kapselin voi avata ja sisällyksen sekoittaa ruokaan tai juomaan

Ainesosat

  • Lactobacillus bulgaricus, Bacillus coagulans, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve ja Streptococcus thermophilus –kantoja
  • Vitamiinit B1, B2, B3, B5, B6 ja B12

Valmistaja/markkinoija: Teva Finland

100 tabl.

17,90 (norm. 23,94 €)

Kanta-asiakastarjous: HyttysÄssä+

Antaa jopa 9 tunnin tehokkaan suojan hyönteisiä vastaan.

HyttysÄssä+ on markkinoiden tehokkaimpia hyönteisskarkotteita. Tuotteen vaikuttava aine on erittäin tehokas 50% DEET, joka suojaa hyttysiltä myös trooppisilla zikavirus- ja malaria-alueilla.  HyttysÄssä+ soveltuu vain yli 17-vuotiaille.

Säilytettävä kuivassa ja pidettävä poissa suorasta auringonpaisteesta.

Suihkuta ohuelti vain sellaisille ihoalueille, joita ei ole mahdollista suojata vaatteilla. Valmistetta ei saa sumuttaa suoraan kasvoille, vaan ensin kädelle, josta ainetta levitetään kasvon iholle. Saa käyttää vain kerran vuorokaudessa. Vältettävä kontaktia silmiin, limakalvoille ja vahingoittuneelle iholle. Vältettävä myös kontaktia ruokaan. Saattaa vahingoittaa muoveja ja keinokuituja sekä maalattuja ja lakattuja pintoja. Ei saa käyttää alle 17-vuotiaiden lasten iholle.

Säilytettävä kuivassa ja pidettävä poissa suorasta auringonpaisteesta.

Jos valmisteen käytön todetaan aiheuttavan oireita, tulee ottaa yhteys lääkäriin.

Käytä hyönteiskarkotteita turvallisesti. Lue aina pakkauksen käyttöohjeet.

50 ml

7,90 (norm. 10,24)

Sebamed pesuneste 300 ml

Hoitavaa puhtautta koko perheelle kätevissä pumppupulloissa. Sebamed pesunesteiden pH 5.5 ylläpitää ihon luonnollista tasapainoa. Tuotteet sopivat normaalin ihon lisäksi myös herkälle ja ongelmaiholle, eivätkä ne horjuta ihon omaa, luonnollista suojakerrosta.

Tutun pesunesteklassikon lisäksi sarjasta löytyvät oliiviöljyä sisältävä sekä hajusteeton, kosteuttava versio.

Riittoisat tuotteet sopivat koko perheelle.

- 15 % (norm. 9,03 €)

Kanta-asiakastarjous: PunkkiÄssä+

PUNKKIÄSSÄ+ on tehokas punkkikarkote koko perheen käyttöön. Vaikuttavana aineena on IR3535, jota käytetään punkkien, hyttysten ja muiden hyönteisten karkottamiseen ihmisten iholta. PUNKKIÄSSÄ+ soveltuu käytettäväksi yli 1-vuotiaille. Tuote ei sisällä parabeeneja, väriaineita tai parfyymeja. Ota kätevä pumppusuihke mukaan mm. mökille, marjametsään, saaristoon ja metsäretkille.

Aktiivinen aine ethyl 3-[acetyl(butyl)amino]propanoate eli IR3535. Yli 30 vuoden tutkimukset sekä käyttökokemukset ovat osoittaneet, että IR3535 on turvallinen ja ihoystävällinen aine. Positiivisten ominaisuuksiensa vuoksi tätä aktiivista ainetta käytetään monissa tuotteissa, jotka on kehitetty erityisesti lapsille.

Tuotetta voi suihkauttaa myös vaatteille, mutta muovien ja synteettisten kuitujen suhteen kannattaa noudattaa varovaisuutta.

Yli 1-vuotiaille lapsille kerran päivässä. Aikuisille (yli 18v.) kaksi kertaa päivässä. Valmistetta ei saa sumuttaa suoraan kasvoille, vaan ensin kädelle, josta se levitetään kasvoihin. Valmistetta ei kuitenkaan saa levittää lasten käsiin. Säilytä kuivassa, pidä poissa suoraan auringonpaisteesta.

Jos kemikaalia joutuu silmiin, huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin.

Punkkeihin liittyät sairaudet ovat lisääntyneet vuosi vuodelta ja samalla niiden levinneisyysalue on laajentunut. Punkeilta on hyvä pystyä suojautumaan tehokkaasti. Mikään aine suojaa niiltä täysin. Varovaisuus, tarkkaavaisuus ja vaatetus ovat suoja-aineita täydentäviä asioita. Riskialueilla päivittäiset punkkitarkastukset ovat paikallaan. Kannattaa tarkistaa myös päänahka.

50 ml

7,90 (norm. 10,66 €)