Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa 31.08.2019 asti.

 

Otocur korvasuihke

Monikäyttöinen korvasuihke koko perheelle. Jojobaöljyä sisältävä öljysuihke sopii vahatulpan poistoon ja ennaltaehkäisyyn, korvakäytävän tulehduksen ennaltaehkäisyyn sekä kuivien ja kutiavien korvakäytävien hoitoon. Otocur sopii pitkäaikaiseen käyttöön ja on tutkittu, kehitetty ja valmistettu Suomessa.

30 ml

14,90 (norm. 18,40 €)

Linicin Prevent spray

Linicin Prevent Spray on tarkoitettu täitartunnan ennaltaehkäisyyn. Linicin Preventiä suihkutetaan hiuksiin, ja sen tuoksu tekee hiukset täille ”näkymättömäksi”. Suihke ei sisällä hyönteismyrkkyä ja se on miedosti hajustettu ja väritön. Dermatologisesti testattu.

Tuotetta suihkutetaan kuiviin hiuksiin aamuisin täitartunnan ehkäisemiseksi. Hiuksia ei huuhdella käsittelyn jälkeen. Linicin Prevent Sprayn vaikutus kestää seitsemän tuntia. Sopii aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille. Tuotetta ei ole tutkittu raskaana olevilla eikä imettävillä, joten keskustele käytöstä lääkärin kanssa. Pullollinen suihketta riittää n. 30 käsittelyyn riippuen hiusten pituudesta.

Linicin Prevent Spray ei ole tarkoitettu täiden poistoon, ainoastaan ennaltaehkäisyyn.

100 ml

14,50 (norm. 17,30 €)

DeviSol Mix 10 mikrog

DeviSol D-vitamiinitabletti sisältää 10 µg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Devisol sopii erityisen hyvin ikääntyneiden lisääntyneeseen D-vitamiinitarpeeseen.

Rasvaliukoinen D-vitamiini on luun muodostumisessa sekä kalsium- ja fosforiaineenvaihdunnassa olennainen tekijä, jota ilman kalsium ei imeydy kunnolla. Pimeään vuodenaikaan niukka auringon valo ei Suomessa ole riittävä D-vitamiinin muodostumiselle ihossa, joten D-vitamiinilisän nauttiminen lokakuusta maaliskuun loppuun on suositeltavaa koko väestölle.

3 eri maukuista (banaani, päärynä, mansikka) tablettia. Tabletti on pienikokoinen ja sen voi joko pureskella, imeskellä tai antaa hitaasti liueta suussa. Tabletin voi myös jauhaa. DeviSol on laktoositon, sokeriton, gluteeniton ja hiivaton. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

200 tabl.

14,50 (norm. 17,46 €)

Devisol 20 mikrog

Hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

200 tabl

14,90 (norm. 18,32 €)

Kanta-asiakastarjous: Apobase Creme emulsiovoide

Apobase Creme on kosteuden säilyttävä ja ihoa pehmentävä perusvoide päivittäiseen käyttöön. Apobase Creme on hajusteeton ja parabeeniton. Käytä Apobase Cremeä kuivalle ja herkälle iholle, aikuisille ja lapsille, koko vartalolle.

250 g

10,50 (norm. 13,03 €)

Kanta-asiakastarjous: Aco Body Foot Creme Rich

äyteläinen ja ravitseva jalkavoide, jossa luonnollista rapsiöljyä ja sheavoita, joka pehmentää ja hoitaa. Voide imeytyy nopeasti ja jättää jalat sileän ja pehmeän tuntuisiksi. Kosteuttaa 24 tuntia. Kevyesti hajustettu.

100 ml

6 (norm. 8,26 €)

Kanta-asiakastarjous: Relatabs mansikka

Apteekin suosituin maitohappobakteeri* Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu raikkaalle mansikalle ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina. Laktoositon ja gluteeniton.

1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella, niellä tai antaa sulaa suussa. Rela Tabs on turvallinen käyttää ja sopii kaikenikäisille.

30 tabl.

12,90 (norm. 16 €)

Kanta-asiakastarjous: Melatoniini 1,9 mg suussa hajoava tabletti

Nukahtamisaikaa lyhentävä ja aikaeron vaikutuksia lievittävä, nopeasti suussa hajoava tabletti voidaan ottaa kätevästi ilman nestettä. Makeutusaineina hammasystävällinen ksylitoli ja mannitoli. Laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton. Ei sisällä liivatetta, eikä eläinperäisiä ainesosia. Ei aromi- eikä väriaineita. Valmistettu Suomessa.

Annostus: Nukahtamisajan lyhentämiseen 1/2-1 tablettia lähellä nukkumaanmenoaikaa. Aikaeron yksilöllisen vaikutuksen lievittämiseen 1/2-1 tablettia lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Yli 18-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille.

100 tabl.

21,90 (norm. 25,88)