Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa 31.03.2019 asti.

 

Devisol 20 mikrog. kampanjapakkaus

Erikoiskoko tarjoushinnalla!
Rajoitettu erä.

Suomen suosituin D3-vitamiinitabletti! Hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

Käyttöaiheet: Päivittäisen D-vitamiinin saannin varmistaminen

Annostus: 1 tabletti päivässä

Yksi tabletti sisältää: Makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli),  paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa), aromi (sitrus), kolekalsiferoli(D3)-valmiste.​

200 + 30 tabl.

16,90 (norm. 18,27 €)

Kanta-asiakastarjous: A-Vita Hydra Plus

Hyarulonihappoa sisältävä A-Vita Hydra Plus -nenäsuihke voitelee ja kosteuttaa nenän limakalvot pitäen ne joustavina. Valmiste edistää limakalvon pintakerroksen uusiutumista ja biotiini sekä A- ja E-vitamiinit edesauttavat limakalvojen normaalia aineenvaihduntaa.
A-Vita Hydra Plus -nenäsuihketta käytetään nenän limakalvojen kuivumisen tai surkastumisen ehkäisyyn sekä nenän ja sivuonteloiden sairauksien tukihoitoon.

 

 

20 ml

12,90 (norm. 15,55 €)

Kanta-asiakastarjous: SB12 White suuvettä

Hellävaraisesti valkaiseva ja hengitystä raikastava suuvesi. SB12 White suuvesi auttaa neutraloimaan pahanhajuista hengitystä aiheuttavia rikkikaasuja ja sen vahva fluoripitoisuus vahvistaa hammaskiillettä sekä ehkäisee hampaiden reikiintymistä. Valmisteessa on lisäksi polyvinyylipyrrolidonia, joka sitoutuu värjääviin yhdisteisiin ja ehkäisee hampaiden värjääntymistä kiillettä vahingoittamatta. Makuna pehmeä piparminttu. Parabeeniton, alkoholiton. Ei sisällä väriaineita.

500 ml

17,90 (norm. 20,74 €)

Sebamed Liquid Face&Body Wash pesuneste täyttö – 15 %

Sebamed Liquid Face & Body Wash puhdistaa tehokkaasti, mutta säilyttää samalla ihon luonnollisen, happaman suojan. Miedot ja ihoystävälliset pesuaktiiviset aineet sopivat myös herkälle ja ongelmaiholle. Sisältää lukuisia kosteudensitojia, vitamiineja sekä aktiivisesti kosteuttavan Pentavitin-yhdisteen. Sopii myös intiimialueiden pesuun.

1000 ml

1100 ml täyttö

- 15 % (norm. 20,52 €)

Kanta-asiakastarjous: Louis Widmer Remederm Shampoo hajusteeton

Louis Widmer Remederm shampoo on kehitetty erityisesti kuivalle ja kutiavalle päänahalle. Se on hyvin siedettyä ja sopii usein toistuvaan tai päivittäiseen käyttöön. Remederm shampoolla on rasvatasapainoa palauttava vaikutus ja se vähentää kutinaa. Antaa kuiville, kiillottomille hiuksille silkin hohdetta ja tekee ne helposti käsiteltäviksi.

Karbamidi kosteuttaa kuivaa päänahkaa, pantenoli sitoo ihoon kosteutta, suojaa ärsytyksiltä ja rauhoittaa ihoa. Polydokanoli vähentää kutinaa ja sillä on myös ihoa rauhoittava vaikutus. Shampoo sisältää antibakteerisia aineita ja on lievästi desinfioiva. Remederm shampoo ei sisällä säilöntäaineita eikä väriaineita. Saatavana sekä hajusteettomana että hajustettuna.

Hiero Remederm shampoota märkiin hiuksiin, anna vaikuttaa hetken ja huuhtele hiukset hyvin. Tarvittaessa voidaan käsittely toistaa.

150 ml

18,90 (norm. 23,11 €)

Kanta-asiakastarjous: Bioxtra geelisuusuihke

Ainutlaatuinen kosteuttava geelisuihke on kehitetty kuivan suun välittömään ja pitkäaikaiseen hoitoon. Se on kätevä käyttää päiväsaikaan ja mahtuu vaikka taskuun. Sen sisältämät entsyymit, ksylitoli, fluori ja mineraalit suojaavat suuta samalla kun sen geelimäinen koostumus helpottaa kuivan suun tuntemuksia tehokkaasti. Bioxtra geelisuihke ei sisällä makuaineita, jotka voisivat ärsyttää hyvin herkkää suuta.

Geelisuihke ylläpitää suun tasapainoa ja estää pahanhajuista hengitystä. Samalla syljessäkin esiintyvät ja Bioxtran sisältämät luonnolliset entsyymit ja mineraalit ylläpitävät suun luonnollista kosteustasapainoa ja helpottavat kuivan suun tuntemuksia.

Suihkuta useita kertoja päivässä suihketta runsaasti suun limakalvoille, kielelle ja huulille.

50 ml

7,90 (norm. 9,31 €)