Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa 30.04.2021 asti.

Kanta-asiakastarjous: Bevita Eye Pro silmätipat

Bevita Eye Pro on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka soveltuu keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Se kosteuttaa, suojaa, voitelee ja tasapainottaa. Valmiste soveltuu tutkitusti erityisen hyvin käytettäväksi piilolinssien kanssa. Bevita Eye Pro silmätipat lievittävät ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Oireita helpottava vaikutus on tutkitusti pitkäkestoinen.

Patentoitu koostumus on myös säilöntäaineeton ja fosfaatiton.

 

20 X 0,5 ml

11,90 (norm. 14,94)

Kanta-asiakastarjous: Bevita eye silmätippa 20 pipettiä

BevitaEye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia. Natriumhyaluronaatti on kehon voitelevissa nesteissä esiintyvä aine. Viskositeettinsa ansiosta sillä on optimaalisesti silmää voitelevat ominaisuudet, silmää kosteuttava ja kyynelfilmiä stabiloiva vaikutus.

bevita

20 pipettiä

10,90 (norm. 13,87 €)

Kanta-asiakastarjous: SB12 Sensitive suuvesi

Hengitystä raikastava ja vihlontaa ehkäisevä suuvesi. SB12 Sensitive suuvesi ei ainoastaan peitä, vaan ehkäisee pahanhajuista hengitystä tutkitusti 12 tunnin ajan. Lisäksi se säännöllisesti käytettynä vähentää ja ehkäisee hampaiden vihlontaa. Ainutlaatuinen, patentoitu koostumus, joka sisältää hampaiden reikiintymistä ehkäisevää fluoria. Sopii päivittäiseen käyttöön. Alkoholiton.

500 ml, 41,48/L

14,90 (norm. 21,12 €)

Multivita Omegalive – 15 %

Laadukkaissa Omegalive-kalaöljytuotteissa on ainutlaatuinen omega-3-koostumus. Tuoteperheessä valmisteet aikuisille, lapsille ja raskaana oleville. Kaikki tuotteet nyt -15 % huhtikuun ajan. Lue lisää: multivita.fi

Omegalive

15 % (norm. 16,60 € - 21,92 €)

HAP+ syljeneritystä lisäävä imeskelytabletti

HAp+ sokerittomat imeskelytabletit lisäävät voimakkaasti syljeneritystä ja kostuttavat suuta, ja edesauttavat siten hampaiden terveyttä.

Aikuiset: 1–2 imeskelytablettia tarvittaessa ja enintään 12 imeskelytablettia 24 tunnin aikana. Vähintään 5-vuotiaat lapset: 1–2 imeskelytablettia tarvittaessa ja enintään 6 imeskelytablettia 24 tunnin aikana.

HAP+

 

16 kpl, 0,37€/kpl

5,90 (norm. 7,14 €)

Kanta-asiakastarjous: Relatabs Mild Lemon 60 tabl.

Apteekin suosituin maitohappobakteeri* Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu raikkaalle sitruunalle ja sopii koko perheelle päivittäin tai kuureina. Laktoositon ja gluteeniton.

1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella, niellä tai antaa sulaa suussa. Rela Tabs on turvallinen käyttää ja sopii kaikenikäisille.

RELATABS OSTAJALLE KYLMÄKASSI KAUPAN PÄÄLLE!

Relatabs

 

 

60 tabl.

19,80 (norm. 28,81)

Kanta-asiakastarjous: A-vita Hydra

Tehokkaasti nenän limakalvoja hoitava ja kosteuttava nenäsuihke. Ainutlaatuinen A-Vita Hydra Plus nenäsuihke sisältää hyaluronihappoa ja 4 vitamiinia (A- ja E-vitamiini, dekspantenoli ja biotiini). A-Vita Hydra+ nenäsumute sopii käytettäväksi etenkin ympäristöolosuhteiden (mm. pöly, kuiva sisäilma) tai eri hoitotoimenpiteiden (mm. nenää avaavat sumutteet, happihoito jne.) aiheuttaman kuivan ja/tai atrofisen nenän limakalvojen kuivuuteen ja/tai surkastumiseen. Nenäsuihke on ihanteellinen myös nenän ja sivuonteloiden sairauksien tukihoitoon (mm. rinosinuiitti, allerginen nuha, lääkenuha, krooninen atrofinen nuha yms.). Sopii käytettäväksi myös nenän ja sivuonteloiden leikkausten jälkihoitona, normaalin limakalvotoiminnan palautumisen edistämiseksi.

 

 

20 ml

12,90 (norm. 15,83)