Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa 31.01.2019 asti.

 

SyylEnd Liuos

SyylEndillä on syylää sisältäpäin kuivattava vaikutus, joka auttaa kehoa torjumaan syylän tehokkaasti. Oikein käytettynä SyylEnd ei aiheuta tulehduksia, kipua tai arpia. Tuote sopii käytettäväksi myös ohuelle iholle, ja se sopii näin ollen myös pienten lasten syylien poistoon, sekä yhtäaikaisesti monen syylän hoitoon. SyylEnd soveltuu myös diabeetikoille, sekä raskaana oleville ja imettäville äideille.

Syylien hoitaminen SyylEndillä on helppoa ja hoitokertoja tarvitaan vain yksi, kerran viikossa! Syylähoito ei käytännössä aiheuta minkäänlaista stressiä tai häiritse päivääsi. Liuos imeytyy suoraan syylään ja liuoksesta ei jää jälkiä iholle. Voit esimerkiksi mennä uimaan tai pukea sukat jalkaan heti SyylEndin käyttämisen jälkeen.

 

5 ml

26,90 (norm. 31,76 €)

SyylEnd Freeze

SyylEnd FREEZE on moderni lääkinnällinen laite, jota on nopea ja helppo käyttää. Hoito sopii aikuisille ja 4 vuotta täyttäneille lapsille. Kaasu on yli -80°C ja huomattavasti kylmempää kuin muiden markkinoilla olevien jäädytyshoitojen (-57°C). SyylEnd FREEZE ulottuu syylän syvimpiin kerroksiin. Vain äärimmäisen kylmät lämpötilat ulottuvat tarpeeksi syvälle ihoon. Tuotteen ainutlaatuinen suunnittelu takaa parhaan jäädytystuloksen, riittävän syvälle ja riittävän kauan, jotta syylän aiheuttanut virus tuhoutuu.

SyylEnd FREEZE on tehokas – vain muutaman sekunnin käytön jälkeen jäädytys ylettää syylän juureen tuhoten sen. Iho uusiutuu luonnollisesti ja hylkii pois syyläkudoksen. Usein riittää jo yksi hoitokerta. Vanhat tai suuret syylät toisaalta saattavat vaatia useamman hoitokerran, erityisesti jalkapohjan syylät.

Toista hoito, jos syylä tai sen osa, ei häviä 14 päivän kuluttua. Jos syylä ei häviä kolmen hoitokerran jälkeen, käänny lääkärin puoleen. Muista pitää vähintään 14 päivän tauko hoitokertojen välillä.

7,5 g

27,90 (norm. 32,85 €)

SyylEnd PEN

Hoito vie vain muutaman sekunnin ja syyläkynää voi käyttää koko perhe. SyylEnd PEN sisältää voimakasta muurahaishapposeosta ja se on kätevässä levittimessä, mikä tekee hoidosta nopeaa ja helppoa. Kynän muurahaishappo lävistää syylän ja kuivattaa sen, minkä johdosta keho hylkii syyläkudoksen pois.

Kynä sisältää tarpeeksi happoa noin 30 käyttökertaan. Koska virukset eivät pysty elämään muurahaishapposeoksessa, samaa kynää voivat käyttää useat perheenjäsenet. Jos sinulla on enemmän kuin kaksi syylää, kynää ei kannata jakaa muiden kanssa.

Tuotetta voivat käyttää myös diabeetikot, sekä raskaana olevat ja imettävät äidit. Tämä hoitokeino soveltuu myös monen syylän samanaikaiseen hoitoon.

3 ml

26,90 (norm. 31,76 €)

DeviSol D3 -vitamiini 20 mikrog

DeviSol D-vitamiinitabletti sisältää 20 µg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Devisol sopii erityisen hyvin ikääntyneiden lisääntyneeseen D-vitamiinitarpeeseen.

Rasvaliukoinen D-vitamiini on luun muodostumisessa sekä kalsium- ja fosforiaineenvaihdunnassa olennainen tekijä, jota ilman kalsium ei imeydy kunnolla. Pimeään vuodenaikaan niukka auringon valo ei Suomessa ole riittävä D-vitamiinin muodostumiselle ihossa, joten D-vitamiinilisän nauttiminen lokakuusta maaliskuun loppuun on suositeltavaa koko väestölle.

Hedelmäisen sitruksen makuinen tabletti on pienikokoinen ja sen voi joko pureskella, imeskellä tai antaa hitaasti liueta suussa. Tabletin voi myös jauhaa. DeviSol on laktoositon, sokeriton, gluteeniton ja hiivaton. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

230 tablettia

18,27 (norm. 18,27 €)

DeviSol Strong 50 mikrog

DeviSol 50 mikrogrammaa on kehitetty erityisesti lisääntyneeseen D-vitamiinin tarpeeseen.Lisääntynyt tarve voi liittyä moniin sairauksiin esimerkiksi MS-tautiin, reumaan tai diabetekseen. Runsaasti ylipainoiset tarvitsevat myös normaalia enemmän D-vitamiinia.

Pienikokoisen ja hyvänmakuisen imeskelytabletin avulla annostelu on helppoa ja tarkkaa. Makuna raikkaan hedelmäinen sitrus. Voi imeskellä, pureskella, niellä tai tarvittaessa jauhaa. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton, ei sisällä soijaa eikä liivatetta. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

230 tablettia

26,19 (norm. 26,19 €)

DeviSol Mix 10 mikrog

DeviSol D-vitamiinitabletti sisältää 10 µg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Devisol sopii erityisen hyvin ikääntyneiden lisääntyneeseen D-vitamiinitarpeeseen.

Rasvaliukoinen D-vitamiini on luun muodostumisessa sekä kalsium- ja fosforiaineenvaihdunnassa olennainen tekijä, jota ilman kalsium ei imeydy kunnolla. Pimeään vuodenaikaan niukka auringon valo ei Suomessa ole riittävä D-vitamiinin muodostumiselle ihossa, joten D-vitamiinilisän nauttiminen lokakuusta maaliskuun loppuun on suositeltavaa koko väestölle.

3 eri maukuista (banaani, päärynä, mansikka) tablettia. Tabletti on pienikokoinen ja sen voi joko pureskella, imeskellä tai antaa hitaasti liueta suussa. Tabletin voi myös jauhaa. DeviSol on laktoositon, sokeriton, gluteeniton ja hiivaton. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

230 tablettia

17,46 (norm. 17,46 €)

Posivil Fluzink imeskelytabletti

Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin ja lieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa. Imeskelytableteista voi valita kahden makuvaihtoehdon, veriappelsiini ja anis, välillä.

40 imeskelytabl.

9,90 (norm. 11,98 €)

Lysi apteekkarin vahva omega-3

Lysi apteekkarin omega-3 on vahva kalaöljykapseli. Yksi kapseli sisältää 620 mg omega-3-rasvahappoja. Sisältää EPA ja DHA -rasvahappoja, jotka edesauttavat sydämen normaalia toimintaa. Annostus: 1-2 kapselia päivässä, sisältää omega-3 rasvahappoja 620-1240 mg, joista: EPA 310-620 mg ja DHA 205-410 mg.

120 kaps.

15,90 (norm. 21,32 €)

Nasolin A-vitamin nenäsuihke

Suositeltava annostus on 1–3 suihkausta tarvittaessa molempiin sieraimiin 2–3 kertaa päivässä. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Nasolin A-vitamin -nenäsuihke sisältää A- ja E-vitamiinia, seesamiöljyä ja piidioksidia. Yhdessä nämä ainesosat kosteuttavat ja hoitavat nenän kuivia limakalvoja, edistävät nenän pintakerroksen uusiutumista sekä vaikuttavat pitkäkestoisesti nenän limakalvoilla. Tuote ei sisällä säilöntäaineita.

Nasolin A-vitamin on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön, ja se sopii aikuisille ja lapsille – ei kuitenkaan alle 1-vuotiaille.

 

10 ml

6,90 (norm. 8,90 €)

Betolvex B-12 -vitamiini

Betolvex B12-vitamiinitabletti on tarkoitettu päivittäiseen B12-vitamiinin saannin turvaamiseen. B12-vitamiini ylläpitää hermoston normaaleja toimintoja ja normaaleja psykologisia toimintoja. Pienikokoinen, nieltävä tabletti.

B12-vitamiinin imeytyminen heikkenee ikääntymisen myötä. Myös kasvissyöjille ja erityisesti vegaaneille päivittäinen B12-vitamiinilisä ruokavaliossa on erittäin tärkeä, sillä B12-vitamiinia saa ainoastaan eläinperäisestä ravinnosta. Lisäksi B12-vitamiinin imeytymisen tiedetään heikentyvän metformiinia käyttävillä 2-tyypin diabeetikoilla.

 

 

100 tabl.

18,90 (norm. 23,55 €)