Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa 31.01.2020 asti.

 

Iiris silmätipat 20 pip.

Pitkään kosteuttavat silmätipat. Iiris silmätipat sisältävät ainutlaatuisen patentoidun teknologian, joka kosteuttaa kuivia silmiä pitkään. Silmätippojen ristisidottu hyaluronaatti muodostaa monimutkaisen verkkomaisen rakenteen, joka säilyy pitkään hajoamatta silmässä ja kosteuttaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Hyaluronaatti sitoo itseensä vettä ja edistää sarveiskalvon solujen uusiutumista. Iiris silmätipat helpottavat kuivien silmien oireita, kuten vuotamista, kirvelyä, vetistystä, roskan tunnetta, punoitusta ja silmien väsyneisyyden tunnetta. Ihanteellinen valmiste kuivasilmäisyyteen, joka johtuu ilmastosta (kuiva ilma, tuuli, pakkanen), ikääntymisestä, näyttöpäätetyöskentelystä ja henkilöille, joilla on silmiä kuivattava lääkitys tai sairaus. Säilöntäaineeton, uudelleen suljettava pipetti. Helppokäyttöinen ja kätevä pitää laukussa tai ottaa matkalle mukaan. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

10 ml

10,90 (norm. 13,69 €)

Kanta-asiakastarjous: Beko Strong B12 + foolihappo + B6 -kampanjapakkaus

Muistisi tueksi edullinen kotimainen Beko Strong B12!

Saat uusissa kampanjapakkauksissa 20 tablettia kaupan päälle! Beko Strongin B12- ja B6-vitamiini
sekä foolihappo edistävät hermoston ja immuunijärjestelmän toimintaa.

Valittavana on sekä nieltävä että mustikka-karpalon makuinen purutabletti. Tuote sopii myös vegaaneille.

What do you want to do ?

New mail

150 + 20 tabl.

27,50 (norm. 32,48 €)

Devisol 20 mikrog. kampanjapakkaus

Erikoiskoko! 200 + 30 tablettia
Rajoitettu erä.

Suomen suosituin D3-vitamiinitabletti! Hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, sisältää vain luonnollisia aromiaineita. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

Käyttöaiheet: Päivittäisen D-vitamiinin saannin varmistaminen

Annostus: 1 tabletti päivässä

Yksi tabletti sisältää: Makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli),  paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), täyteaine (hydroksipropyyliselluloosa), aromi (sitrus), kolekalsiferoli(D3)-valmiste.​

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

200 + 30 tabl.

18,27

Kanta-asiakastarjous: A-Vita Hydra Plus

Hyarulonihappoa sisältävä A-Vita Hydra Plus -nenäsuihke voitelee ja kosteuttaa nenän limakalvot pitäen ne joustavina. Valmiste edistää limakalvon pintakerroksen uusiutumista ja biotiini sekä A- ja E-vitamiinit edesauttavat limakalvojen normaalia aineenvaihduntaa.
A-Vita Hydra Plus -nenäsuihketta käytetään nenän limakalvojen kuivumisen tai surkastumisen ehkäisyyn sekä nenän ja sivuonteloiden sairauksien tukihoitoon.

 

 

What do you want to do ?

New mail

20 ml

12,90 (norm. 15,55 €)

Carbalan tai Carbalan Plus perusvoide 200g ostajalle pikkutuubi kapuan päälle

Carbalan perusvoide sisältää 5 % karbamidia eli ureaa ja runsaasti glyserolia, jotka sitovat kosteutta tehokkaasti ihoon. Carbalan levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Voide sopii normaalille, kuivalle ja atooppiselle iholle. Hajustamaton.

What do you want to do ?

New mail

Carbalan Plus perusvoide sisältää 5% karbamidia eli ureaa. Tuotteessa on myös runsaasti glyserolia sekä ksylitolia. Nämä aineet toimivat humektantteina eli sitovat kosteutta tehokkaasti ihoon. Voide sisältää myös karitevoita, joka suojaa, korjaa ja hoitaa ihoa. koostumus on helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä.

200g

12,29

Kanta-asiakastarjous: Melatoniini 1,9 mg suussa hajoava tai nieltävä tabletti

Nukahtamisaikaa lyhentävä ja aikaeron vaikutuksia lievittävä, nopeasti suussa hajoava tabletti voidaan ottaa kätevästi ilman nestettä. Makeutusaineina hammasystävällinen ksylitoli ja mannitoli. Laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton. Ei sisällä liivatetta, eikä eläinperäisiä ainesosia. Ei aromi- eikä väriaineita. Valmistettu Suomessa.

Annostus: Nukahtamisajan lyhentämiseen 1/2-1 tablettia lähellä nukkumaanmenoaikaa. Aikaeron yksilöllisen vaikutuksen lievittämiseen 1/2-1 tablettia lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Yli 18-vuotiaille. Ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille.

What do you want to do ?

New mail

90 tai 100 tabl.

20,50 (norm. 25,88)

Gefilus Plus Vahva maitohappobakteeri

Vahva maitohappobakteerivalmiste riittoisassa pakkauksessa koko perheelle. Gefilus Plus Vahva -kapselit sisältävät vahvan pitoisuuden paljon tutkittua L. rhamnosus GG -maitohappobakteeria. Tuote sopii esimerkiksi koko perheelle matkalle mukaan tai antibioottikuurin yhteyteen. Laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Ravintolisä.

Gefilus  kapselit on valmistettu Suomessa.

What do you want to do ?

New mail

50 kapselia

18,90 (norm. 23,35 €)

 

What do you want to do ?

New mail