Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa 31.12.2019 asti.

 

LAHJAPAKKAUS ACO DAILY CARE käsivoide ja jalkavoide

Aco lahjapakkaus sisältää käsivoiteen 75 ml ja jalkavoiteen 100 ml kauniisti pakattuna.

Aco Body Hand Cream Rich täyteläinen ja ravitseva käsivoide, jossa on luonnollista pehmentävää rapsiöljyä ja useita kosteutta sitovia aineita, jotka jättävät kädet sileän ja pehmeän tuntuisiksi. Ei tahraa ja imeytyy nopeasti. Rapsiöljy sisältää luonnostaan paljon E-vitamiinia ja voiteeseen on lisätty Q10-antioksidanttia, joka suojaa vapailta radikaaleilta. Kosteuttaa 24 tuntia. Kevyesti hajustettu.

Aco Body Foot Cream Rich täyteläinen ja ravitseva jalkavoide, jossa luonnollista rapsiöljyä ja sheavoita, joka pehmentää ja hoitaa. Voide imeytyy nopeasti ja jättää jalat sileän ja pehmeän tuntuisiksi. Kosteuttaa 24 tuntia. Kevyesti hajustettu.

Markkinoija/maahantuoja: Perrigo

75 ml + 100 ml

9,95 (norm. 12,42)

Thealoz Duo silmätipat

Thealoz Duo® on ainutlaatuinen, kaksivaikutteinen silmätippa, joka vähentää kuivasilmäisyyden oireita ja korjaa sen mahdollisesti aiheuttamia vaurioita. Se on hypotoninen, fosfaatiton ja täysin säilytysaineeton valmiste.

Thealoz Duo® on uudenlainen tapa hoitaa kuivia silmiä: se on ainoa kuivasilmävalmiste, joka suojaa silmän epiteelisoluja ja lisää kyynelkalvon paksuutta.

Thealoz Duo® on yhdistelmä trehaloosia ja hyaluronihappoa. Trehaloosi on lukuisista kasveista löytyvä molekyyli, joka ylläpitää solujen kosteutta. Sitä käytetään useissa lääkkeissä – nyt myös silmätipoissa. Hyaluronihappo on voiteleva ja kosteuttava aine, joka löytyy mm. Hyabak-silmätipoista.

Valmistaja/markkinoija: Théa Nordic Suomi

 

10 ml

13,50 (norm. 16,50)

MAITOHAPPOBAKTEERI +B ratiopharm

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa ja B-vitamiinia. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön ja myös lomamatkoille. B6- ja B12-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B-vitamiinit vähentävät väsymystä, auttavat elimistöä vapauttamaan energiaa ruoasta ja ylläpitävät vastustuskykyä. B-vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä. Vastustuskykyä vahvistamaan koko perheelle, 1-vuotiaasta alkaen. Avattavat kapselit on helppo avata ja sekoittaa ruokaan. Annostus on 1 kapseli 2 kertaa päivässä. Ei sisällä lakstoosia, soijaa, gluteenia eika maitoa.

100 kaps.

16,90 (norm. 22,92)

Zincit sinkkisitraatti

ZinCit on sinkki­sitraatti, joka sisältää hyvin imeytyvää sinkki­ä, C‑vitamiinia, bioflavonoideja ja ruusunmarjauutetta. Sinkki ja C-vitamiini ylläpitävät immuunipuolustusjärjestelmää, auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta ja suojaavat soluja. Sinkki vaikuttaa myös mm. hedelmällisyyteen, näkökykyyn sekä ihon, luuston, hiusten ja kynsien kuntoon.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton.
Vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää: c-vitamiinia 100mg, sinkkiä 25mg, flavonoideja 42mg sekä ruusunmarjauutetta 30mg.

120 tabl.

7,90 (norm. 9,95 €)