Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa 31.07.2019 asti.

 

Nesteytys 10 poretabl.

Nesteytys ratiopharm –poretabletit sopivat käytettäväksi rankan urheilun tai muun runsaan hikoilun, kuten kuumeen tai helteen aiheuttamaan nestevajaukseen. Valmiste sopii myös ripulin aiheuttamaan nestevajeeseen.

Poretabletti sisältää glukoosia ja suoloja. Raikas sitruunan maku.

10 poretabl.

10,50 (norm. 13,17 €)

Kanta-asiakastarjous: Triple Dry roll-onit

Triple Dry Roll-on on erittäin tehokas tuoksuton ja alkoholiton antiperspirantti. Triple Dry Roll-on estää hikoilun ja pitää kainalot kuivina.

Triple Dry vaikuttaa supistamalla hikihuokosia ja estämällä hien pääsyn ihon pintaan. Tuotteen teho säilyy pesun, uinnin ja urheilusuorituksenkin jälkeen.

Levitä antiperspiranttia kainalon iholle ja anna kuivua ennen pukeutumista. Käytä illalla, peseydy aamulla normaalisti. Älä lisää tuotetta aamulla. Käytä näin, kunnes hikoilu on tasaantunut. Sen jälkeen riittää, kun käytät tuotetta muutaman kerran viikossa.

50 ml

9,50 (norm. 11,50 €)

Kanta-asiakastarjous: Nalox

Nalox hoitaa kynsisientä tai kynsipsoriaasia helposti ja joustavasti, ilman kynnen viilaamista. Naloxia levitetään värjäytyneelle/epämuodostuneelle kynnelle vain kerran päivässä. Parhaan lopputuloksen saamiseksi Nalox-hoidosta on hyvä tehdä osa päivittäistä rutiinia, esimerkiksi vaikka nukkumaanmenon yhteydessä.

10 ml

29,90 (norm. 36,35 €)

Kanta-asiakastarjous: Yotuel classic & pharma hammastahnat

Classic-hammastahna on piparmintun ja Pharma miedosti minttulakritsin makuinen. Pharma sisältää lisäksi B5-vitamiinia, joka hoitaa ikeniä ja limakalvoja. Pharma sopiikin eritysesi henkilöille, joilla on herkät limakalvot.

Classic- ja Pharma -tahnat poistavat tummentumat myös erilaisten pinnoite- ja paikkamateriaalien pinnoilta.

Hampaiden valkaisu Classic- ja Pharma -tahnoilla on turvallista, koska ne eivät hankaa hammaskiillettä.  Classic-tahnan hankausarvo (RDA) on 40 ja Pharman 36. Hammastahnaa pidetään kiilteelle turvallisena, kun hankausarvo on alle 100. Yliopistotutkimukset ovat osoittaneet, että näitä tahnoja on turvallista käyttää päivittäin

50 ml

7,50 (norm. 9,37 €)