Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa 31.10.2019 asti.

 

DeviSol D3 -vitamiini 20 mikrog

DeviSol D-vitamiinitabletti sisältää 20 µg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Devisol sopii erityisen hyvin ikääntyneiden lisääntyneeseen D-vitamiinitarpeeseen.

Rasvaliukoinen D-vitamiini on luun muodostumisessa sekä kalsium- ja fosforiaineenvaihdunnassa olennainen tekijä, jota ilman kalsium ei imeydy kunnolla. Pimeään vuodenaikaan niukka auringon valo ei Suomessa ole riittävä D-vitamiinin muodostumiselle ihossa, joten D-vitamiinilisän nauttiminen lokakuusta maaliskuun loppuun on suositeltavaa koko väestölle.

Hedelmäisen sitruksen makuinen tabletti on pienikokoinen ja sen voi joko pureskella, imeskellä tai antaa hitaasti liueta suussa. Tabletin voi myös jauhaa. DeviSol on laktoositon, sokeriton, gluteeniton ja hiivaton. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla.

200 tablettia

13,90 (norm. 18,27 €)

Nasolin A-vitamin nenäsuihke

Nasolin A-vitamin hoitaa ja kosteuttaa nenän kuivia limakalvoja ja edistää nenän pintasolukon uusiutumista. Nasolin A-vitamin nenäsuihkeet on suunniteltu vaikuttamaan pitkäaikaisesti nenän limakalvoilla. Tuoksuton nenäsuihke sopii allergisille ja herkkänenäisille. Valittavana nyt myös miellyttävät uutuustuoksut sitruuna-mentoli ja timjami-eukalyptus.

Sisältää seesamiöljyä, piidioksidia, A-vitamiinia ja E-vitamiinia. Säilöntäaineeton. Tuotteet ovat CE-merkittyjä.

Nasolin A-vitamin on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön, ja se sopii aikuisille ja lapsille – ei kuitenkaan alle 1-vuotiaille.

 

10 ml

6,90 (norm. 8,76 €)

Aqualan Plus 200 g

Pitkäkestoisesti kosteuttava geelimäinen perusvoide, joka jättää iholle miellyttävän silkkimäisen tunnun. Iho ei jää kiiltäväksi eikä tahmeaksi voitelun jälkeen. Hajustamaton.

200 g

6,90 (norm. 10,58 €)

Aqualan L 200 g

Kevyt perusvoide ihon kosteutukseen sekä ihonhoitoon koko keholle, myös kasvoille sekä kaikenikäisille. Oivallinen myös voidepesuihin ja meikin poistoon. Käyttökokemuksen perusteella sopii hyvin herkästi ihollaan reagoiville. Hajusteeton.

200 g

6,90 (norm. 10,58 €)

Fiilus Arkeen purutabl. tai kaps

Fiilus-tuotteet sisältävät miljardeittain maailman tutkituimpia maitohappobakteereita.
Fiilus-maitohappobakteereista löytyy sopivat tuotteet koko perheelle, moneen makuun ja eri käyttötarpeisiin. Suomessa valmistetut Fiilus-tuotteet ovat gluteenittomia, maidottomia, laktoosittomia, soijattomia ja hiivattomia.
Uudessa Fiilus Arkeen C+Zn -purutabletissa on mukana myös C-vitamiinia ja sinkkiä.

30 purutabl.

9,30 (norm. 12,18 €)

Kanta-asiakastarjous: Eucerin tuotteet – 15 %

Hoitava Eucerin®-ihonhoitosarja sisältää turvallisia ja tehokkaita tuotteita, jotka on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Yli 100 vuoden ihonhoitokokemuksella Eucerin tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ihon yksilöllisiin tarpeisiin ja kaikille ihotyypeille varmistaen, että iho saa kaikkein parhaimman hoidon. Eucerin-tuotteet ovat miellyttäviä, nopeasti imeytyviä eivätkä tuki ihohuokosia.

Tuotteet sisältävät vain tutkittuja, huolellisesti valittuja raaka-aineita vähentääkseen allergioiden ja ihoreaktioiden riskiä. Aktiiviaineiden optimaalisten pitoisuuksien käyttäminen on dermatologisesti perusteltu hyvän tuloksen saamiseksi. Kaikki tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Näin varmistetaan tuotteiden erinomainen ihoystävällisyys, ensiluokkainen laatu sekä tehokkuus.

- 15 %

Aqualan Duo 200 g

Aqualan Duo on kevyt, tehokkaasti kosteuttava ja hyvin imeytyvä perusvoide. Voiteessa on runsaasti glyserolia (20%), joka lisää ihon kimmoisuutta ja notkeutta.

Suosittuun Aqualan-tuoteperheeseen kuuluva Aqualan Duo suojaa ja kosteuttaa sekä aikuisen että lapsen kuivaa ihoa päästä varpaisiin.

Käytä voidetta kerran päivässä tai useammin tarpeen mukaan.

200 g

6,90 (norm. 10,58 €)

Bevita Eye Pro tipat

Bevita Eye Pro on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka soveltuu keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Se kosteuttaa, suojaa, voitelee ja tasapainottaa. Valmiste soveltuu tutkitusti erityisen hyvin käytettäväksi piilolinssien kanssa.

Bevita Eye Pro silmätipat lievittävät ympäristötekijöistä, silmiin kohdistuvista stressitekijöistä tai mekaanisista syistä johtuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua.

Oireita helpottava vaikutus on tutkitusti pitkäkestoinen.

Patentoitu koostumus on myös säilöntäaineeton ja fosfaatiton.

20 X 0,5 ml

14,90 (norm. 18,62)

Multivita forte

Monivitamiini- ja hivenainevalmiste erityisesti ikääntyville sekä nuoremmille henkilöille, joilla on lisääntynyt vitamiinien ja hivenaineiden tarve. Sisältää muun muassa 20 mikrogrammaa D3-vitamiinia, runsaasti foolihappoa sekä arvokkaina tehoaineina ubikinonia ja inkivääriä.

Yksi tabletti päivässä.

120 tabl.

19,90 (norm. 25,35 €)