Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa 30.09.2021 asti.

Kanta-asiakastarjous: Puro silmätipat

Puro Tyrni – suihke silmille ja luomille

Kotimainen silmien kostutussuihke

Helppokäyttöinen Puro Tyrni on silmäsuihke kuiville silmille. Se ennaltaehkäisee ja hoitaa kuivien silmien oireita, kuten roskan tunnetta silmässä ja silmän punaisuutta. Samalla se kosteuttaa silmäluomia ja silmänympärysihoa. Suihke annostellaan suljetuille silmäluomille. Sopii käytettäväksi piilolinssien ja meikin kanssa.

Puro Suoja – Hoitaa ja ennaltaehkäisee

Kotimainen silmien kestokosteuttaja

Kun kuivasilmäisyydestä on runsaasti haittaa silmien hyvinvoinnille, Puro Suoja auttaa. Se on keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden oireiden ja vaurioiden hoitamiseen ja ehkäisemiseen tarkoitettu pitkävaikutteinen kestokosteuttava lipidi-mikroemulsio-silmätippa. Allergiatunnustuote.

Puro Teho – Pitkä kosteutusvaikutus

Kotimainen silmien tehokosteuttaja

Tehokosteuttava Puro Teho auttaa keskivaikeiden ja vaikeiden kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen. Koostumus edistää hyvää näkemistä lievittäen mm. mobiililaitteiden käytöstä, näyttöpäätetyöskentelystä, lukemisesta tai autolla ajamisesta johtuvaa silmien rasittumista ja väsymistä. Allergiatunnustuote.

Puro Vire – Kausiluonteiseen kosteutukseen

Kotimainen silmien kostutustippa

Puro Vire on kostutustippa kausiluonteiseen silmien ärtyneisyyden, kuivuuden tai polttelun oireiden lievittämiseen. Se lievittää piilolinssien käytöstä aiheutuvaa silmien kuivuutta ja lisää piilolinssien käyttömukavuutta. Sopii hyvin herkkäsilmäisille. Allergiatunnustuote.

10 ml / 17 ml

15 % (norm. 14,78 - 21,12)

Kanta-asiakastarjous: Posivil Fluzink imeskelytabletti

Posivil FluZink imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin ja lieventävät oireita sekä lyhentävät oireiden kestoa. Sinkki muodostaa suojaavan kalvon suun ja nielun alueelle, kun se imeskellään noin joka toinen tunti. Suuta ei kannata heti imeskelyn jälkeen huuhtoa vedellä, jotta sinkki ehtii suojata suun ja nielun pintaa.


Imeskelytableteista voi valita kolmen makuvaihtoehdon välillä. Nämä maut ovat sitruuna-lakritsi, veriappelsiini ja anis.
Pakkaus sisältää noin viiden päivän annoksen eli 40 imeskelytablettia. Posivil FluZink
sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Varmista valmisteen sopivuus itsellesi
apteekissa.

Posivil Fluzink on tehokas sinkkiasetaatti | Itsehoitoapteekki

40 imeskelytabl.

9,50 (norm. 13,16 €)

Biorion Strong 60 tabl.

Biorion Strong on Orion Pharman avainlipputuote, monipuolinen ravintolisä hiusten ja kynsien terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Biorion Strong sisältää biotiinia, joka tukee hiusten hyvinvointia ja seleeniä sekä sinkkiä kynsien hyvinvoinnin tukemiseen. Yhdestä päivittäisestä kapselista saat runsaasti biotiinia, seleeniä, sinkkiä, rautaa, E-vitamiinia ja monipuolisesti B-ryhmän vitamiineja, mm. pantoteeni- ja foolihappoa, L-kysteiiniä ja hirssiuutetta.

Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia, sopii myös vegaaneille. Pakkauskoko 60 kapselia (2 kuukauden annos).

biorin

 

60 tabl.

29,90 (norm. 36,40)

Apteekki c-vitamiini + sinkki

C-vitamiini ja sinkki osallistuvat immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan. Appelsiinin- vadelman- tai mustaherukanmakuinen poretabletti.

Raikas maku.

Annostus: 1 poretabletti päivässä vesilasilliseen liuotettuna. Vahva valmiste sisältää 1000 mg C-vitamiinia ja 15 mg sinkkiä.

Tuote ei sisällä syklamaattia eikä sakariinia, makeutettu sukraloosilla.

Laktoositon, hiivaton, gluteeniton.

Ravintolisä. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja. Ei pienten lasten näkyville eikä ulottuville.

20 poretabl.

5,90 (norm. 7,18 €)

Relatabs mansikka 90 purutabl.

UUSI KOOSTUMUS!

Rela on suomalaisten suosikki – se tuonut hyvää oloa suomalaisille jo yli 10 vuoden ajan. Relaa ja voi hyvin!

Kahta maitohappobakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus SP1 ja  Bifidobacterium lactis BLC1) 3 miljardia bakteeria.

Ei sukraloosia. Valmistettu Suomessa. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Luontainen mansikka-aromi.

Gluteeniton, maidoton ja soijaton. Vegaaninen.

1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella, niellä tai antaa sulaa suussa. Rela Tabs on turvallinen käyttää ja sopii kaikenikäisille.

 

90 purutabl.

24,30 (norm. 30,37)

Kanta-asiakastajous: Bethover B12 + foolihappo

Bethover B12-vitamiini + foolihappo on mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen turvaamiseen ja muistin tueksi.

B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Foolihappo edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

Annostelu:

1 imeskelytabletti päivässä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.

Sisältö:

Maidoton, laktoositon, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä säilöntäaineita. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

150 + 20 tab.

26,90 (norm. 31,10 €)

Kanta-asiakastajous: Bethover B12

B12-vitamiini imeskelytablettina muistin ja jaksamisen tueksi. B12-vitamiini on tärkeä vitamiinilisä mm. ikääntyville ja kasvissyöjille.

Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, sopii vegaaneille. Tuote on laktoositon, maidoton gluteiiniton ja sokeriton. Imeskelytabletti on imeytymisen kannalta erinomainen vaihtoehto, koska B12 vitamiini imeytyy tutkitusti myös suun limakalvojen kautta. Vain luonnollisia väri- ja makuaineita.

Käyttötarkoitus:

Muistin ja jaksamisen tueksi sekä turvaamaan päivittäinen B12-vitamiinin saanti

Annostelu:

1 purutabletti päivässä. Tabletti voidaan pureskella, imeskellä tai niellä.

Sisältö:

Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Ainesosaluettelo:

B12-vitamiinia 1 mg.

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), luontainen vadelma-aromi, sitruunahappo, paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), B12-vitamiini (syankobalamiini).

Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää. Makeutettu sorbitolilla ja ksylitolilla. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Säilytys:

Säilytetään huoneenlämmössä. Ei lasten ulottuville.

150 + 20 tabl.

26,90 (norm. 30,37 €)