Nopeaa ja helppoa apteekkiasiointia Drive In -palvelukaistalta

 

Drive-in -palvelu sijaitsee apteekin takana. Palvelu on tarkoitettu kaikille apteekin asiakkaille, mutta erityisesti se helpottaa liikuntarajoitteisten asiakkaiden asiointia. Sairaalasta kotiutuvalle on suuri helpotus, kun apteekkiostokset voi hoitaa kätevästi autosta.

Drive-in -palvelupiste on normaali reseptin suoratoimituspiste. Pisteestä voi ostaa sekä reseptilääkkeitä että ilman reseptiä myytäviä itsehoitotuotteita.
Aja vain Drive-in pisteeseen ja soita ikkunan vieressä olevaa soittokelloa.

Taksikaista

Jos olet matkassa taksin kyydissä, voit hoitaa apteekkiasiasi kätevästi Drive-in -palvelupisteessämme. Asiointi voidaan hoitaa autossa istuen.

Lastenvaunukaista

Pienten lasten kanssa matkaavalle Drive-in -palvelu on helpoin ja nopein tapa hoitaa apteekkiasiat. Kuumeista ja tai nukkuvaa lasta ei tarvitse jättää yksin autoon odottamaan vaan asioinnin voi hoitaa autosta nousematta. Myös asiointi lastenvaunujen kanssa käy kätevästi palvelukaistalla.

Sammon apteekki_drive inKoirakaista

Myös koiranomistajat ovat kiitelleet Drive-in -palvelua. Koiratkin ovat iloisia, kun ei tarvitse odotella yksin ulkona emännän tai isännän asioinnin aikana.

 

 

 

 

 

Ajo-ohje