Tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa 31.05.2018 asti.

 

Bevita Eye silmätippa 20 x 0,5 ml

BevitaEye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia, joka on kehon voitelevissa nesteissä esiintyvä aine. Helpottaa pitkäkestoisesti silmissä tuntuvaa kuivuutta, polttavaa tunnetta tai roskan tuntua. Voidaan käyttää piilolinssien kanssa. Avattu pipetti säilyy 12 tuntia.

20 pipettiä

9,90 (norm. 13,44 €)

KANTA-ASIAKASTARJOUS: Glukosamiini strong 120 tabl.

Glukosamiini Strong 800 mg on vahva ja täysin kasvipohjainen glukosamiinivalmiste, joka sopii myös kala- ja äyriäisallergisille sekä vegaaneille.

Annostus: 1 tabletti päivässä. Ei suositella alle 18-vuotiaille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

 

120 tablettia

17,50 (norm. 21,89 €)

Fiilus Arkeen mansikka maitohappobakteeri

Fiilus Arkeen sisältää kahden maailman tutkituimman bakteerikannan, Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerien sekä Bifidobactericum lactis -bifidobakteerien yhdistelmän. Tuote sopii sekä lapsille että aikuisille. Raikas ja pirteän mansikan makuinen purutabletti on sopiva tuote, nimensä mukaisesti arkeen, ihan vaikka joka päivä nautittavaksi, sillä se on helppo nauttia myös ilman nestettä.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

30 tabl.

9,60 (norm. 12,95 €)

Sebamed Liquid Face&Body pesuneste täyttö

Sebamed Liquid Face & Body Wash puhdistaa tehokkaasti, mutta säilyttää samalla ihon luonnollisen, happaman suojan. Miedot ja ihoystävälliset pesuaktiiviset aineet sopivat myös herkälle ja ongelmaiholle. Sisältää lukuisia kosteudensitojia, vitamiineja sekä aktiivisesti kosteuttavan Pentavitin-yhdisteen. Sopii myös intiimialueiden pesuun.

1100 ml täyttö

14,90 (norm. 20,52 €)

KANTA-ASIAKASTARJOUS: Triple Dry roll-on -tuotesarja

Triple Dry on erittäin tehokas, alkoholiton antiperspiranttituotesarja hikoilua vastaan – ylivoimainen suoja joka lähtöön! Triple Dry -antiperspirantti sopii hyvin kaikille, jotka tarvitsevat pitkäkestoista suojaa hikoilua vastaan, esimerkiksi liikkujille, vaihdevuosi-ikäisille ja niille, joiden työ vaatii antiperspirantilta tehoa, suojaa ja varmuutta – niin naisille kuin miehillekin.

50 ml

9,50 (norm. 11,34 €)

Aqualan L

Koko perheen päivittäiseen ihonhoitoon ihanteellinen Aqualan L on Suomen suosituin perusvoide, joka imeytyy nopeasti ja sisältää kosteutta oikeassa suhteessa. Monikäyttöinen Aqualan L hellii kosteuttavana perusvoiteena myös allergista ja herkkää ihoa. Se toimii myös kuivan ihon pesuvoiteena ja helpottaa hygieniasta huolehtimisesta esim. matkalla.

200 g

7,50 (norm. 10,43 €)